DOLAR 32,5769 0.16%
EURO 34,8540 0.52%
ALTIN 2.428,85-0,15
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Curaçao Futbol Milli Takımı, Corendon sponsorluğunda Titanic Deluxe Golf Belek'te
  • Ege Haberleri
  • Ekonomi
  • Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Curaçao Futbol Milli Takımı, Corendon sponsorluğunda Titanic Deluxe Golf Belek'te
324 okunma

Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Curaçao Futbol Milli Takımı, Corendon sponsorluğunda Titanic Deluxe Golf Belek'te

ABONE OL
20 Mart 2024 15:00
Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Curaçao Futbol Milli Takımı, Corendon sponsorluğunda Titanic Deluxe Golf Belek'te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corendon Turizm Grubu spora verdiği desteklere, Hollanda, Belçika ve Danimarka pazarlarında tur operatörü olarak faaliyet gösteren Corendon Travel’in seyahat sponsoru olduğu Curaçao Futbol Milli Takımı’nı hazırlık kampı için Antalya’ya getirerek devam ediyor

Avrupa’da ve Türkiye’de spora en çok destek veren markalar arasında yer alan Corendon, turizmin dinamizmi ile sporun coşku ve hareketliliğini misyon edinerek sponsorluk faaliyetlerine devam ediyor. Antalya’daki spor turizminin gelişimine katkı sağlayan Corendon, spor ve tatil deneyimini bir araya getirerek benzersiz fırsatlar sunuyor. 

Antalya’daki spor turizminin gelişiminden bahseden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer: “Corendon Turizm Grubu olarak Antalya’yı spor şehri konumuna getirmek için çabalıyoruz. Futboldan tenise, basketboldan bisiklete kadar farklı spor dallarına destek sağlayarak sporun ve spor turizminin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Takımlar, özellikle futbol takımları, hazırlık kampları için sık sık Antalya’yı tercih ediyorlar. Spor ile turizmin bir arada sunulabildiği güzide şehirlerden biri olması ve ikliminin bu amaca çok uygun olması Antalya’yı bu anlamda popüler bir destinasyon haline getiriyor. Biz de sponsor olduğumuz takımları Antalya’ya getirerek şehrimizin tanıtımına ve Antalya’da spor turizminin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Corendon olarak her zaman sportif faaliyetlerin yanında olmaya ve turizme değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Corendon, Curaçao Futbol Milli Takımı’nı destekliyor

Karayip denizinin güneyinde Hollanda Antilleri’nden bir ada ülkesi olan ve başta Hollanda olmak üzere, Amerika ve bölgedeki diğer ülkeler için önemli bir destinasyon haline gelen Curaçao, aynı zamanda Corendon Turizm Grubu’nun farklı konseptlerde toplamda 1164 otel odası ve 42 daire kapasiteli 4 otel yatırımını bulunduruyor. 12 ay turizm sezonuna sahip olan popüler destinasyon noktası Curaçao’ya düzenlediği seferlerle dikkat çeken Corendon, geçen yıl 1 Kasım itibariyle, kiraladığı Y432 koltuklu ve sadece yetişkinlere özel “adult only” bölümlü Airbus 350 model uçakla Amsterdam’dan haftada karşılıklı 5 uçuş gerçekleştiriyor. Corendon Turizm Grubu’nun spor ve turizmi birleştirme hedefi ve stratejisine uygun olarak Corendon Travel Curaçao Futbol Milli Takımı’na seyahat sponsorluğu sağlıyor. Seyahatlerini Corendon ile daha konforlu hale getiren Curaçao Milli Futbol Takımı, Corendon’un profesyonel yaklaşımı ile uluslararası arenada başarılar edinmeyi hedefliyor. Türkiye’de daha önce Fenerbahçe Futbol A Takımı’nı çalıştırmış olan Curaçao Futbol Milli Takımı teknik direktörü Dick Advocaat, yeni ve güçlü ekibiyle Karayiplerdeki kariyerine iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Daha önce başta Avrupa olmak üzere farklı coğrafyalardan takımlar çalıştırmış olan başarılı teknik adam, Hollanda’nın önde gelen takımları PSV Eindhoven ve Feyenoord’un yanı sıra Hollanda Futbol Milli Takımı’nın da teknik direktörlüğünü yapmıştı. Takımın ana hedefini 2026 Dünya Kupası’na katılmak olarak belirten Dick Advocaat, oyuncularını ve ekibini bu amaca yönelik çalıştırmaya devam ediyor. Haziran ayında Barbados ve Aruba ile Dünya Kupası elemeleri için karşı karşıya gelecek olan Curaçao Futbol Milli Takımı, galibiyet hedefi ile hazırlıklarını sürdürüyor.

Corendon, Curaçao Milli Futbol Takımı’nın uçuşlarını daha konforlu hale getiriyor

Curaçao Futbol Milli Takımı, hazırlık kampı ve dostluk maçları için Corendon uçuşları ile önce Curaçao’dan Amsterdam’a ve 18 Mart Pazartesi günü ise Amsterdam’dan Antalya Havalimanı’na geldi. Curaçao Futbol Milli Takımı, 24  Mart’a kadar Antalya’da kamp yapmaya devam edecek.

Antalya’da Corendon’un desteğiyle dostluk maçları yapılacak

Curaçao Futbol Milli Takımı ile Hull City arasında 21 Mart Perşembe günü saat 16.00’da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda hazırlık kampı kapsamında dostluk maçı düzenlenecek. Curaçao Futbol Milli Takımı 24 Mart Pazar günü saat 15.30’da Corendon Alanyaspor ile dostluk maçı için Alanya Oba Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Yoğun ilgi üzerine dostluk maçlarını tüm futbolseverler tribünlerden ücretsiz olarak izleyebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    33 +56 90
  2. Fenerbahçe

    33 +57 86
  3. Trabzonspor

    33 +13 55
  4. Beşiktaş

    33 +6 51
  5. Başakşehir

    33 +6 49
  6. Genişlet
  7. Ç. Rizespor

    33 -6 48
  8. Kasımpaşa

    33 -4 46
  9. Antalyaspor

    33 0 45
  10. Alanyaspor

    33 -3 45
  11. Sivasspor

    33 -5 45
  12. Adana Demir

    33 +5 41
  13. Samsunspor

    33 -6 39
  14. MKE Ankaragücü

    33 -3 37
  15. Kayserispor

    33 -10 37
  16. Konyaspor

    33 -13 36
  17. Gaziantep FK

    33 -13 34
  18. Karagümrük

    33 -5 33
  19. Hatayspor

    33 -9 33
  20. Pendikspor

    33 -31 30
  21. İstanbulspor

    33 -35 16
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.