DOLAR 28,9216 0.03%
EURO 31,2482 0.34%
ALTIN 1.886,940,18
BITCOIN %
İstanbul
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Getir ve İş Bankası'ndan İş Ortaklığı
71 okunma

Getir ve İş Bankası'ndan İş Ortaklığı

ABONE OL
1 Kasım 2023 03:10
Getir ve İş Bankası'ndan İş Ortaklığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Getir ve İş Bankası, Getir’in finansal alanda kullanıcılarına hizmet vermek amacıyla hayata geçirmeye hazırlandığı GetirFinans için stratejik iş ortaklığı yaptıklarını açıkladı. Gerekli yasal onay süreçlerinin ardından servis modeli bankacılığı kapsamında hizmet verecek GetirFinans’a, İş Bankası Grubu’nca ayrıca 50 milyon ABD doları yatırım kararı alındı.

Getir’in finansal alanda kullanıcılarına servis modeli bankacılığı kapsamında hizmet vermek amacıyla hayata geçireceği GetirFinans, yasal mercilerden alınacak izin ve onayların ardından hizmete başlayacak. Getir ve İş Bankası’nın yaptığı stratejik iş ortaklığı kapsamında GetirFinans’ın servis modeli bankacılığı altyapısına dahil olacak olan İş Bankası, ana yatırımcısı olduğu girişim sermayesi fonu ile GetirFinans’a yapacağı 50 milyon ABD doları girişim sermayesi yatırımı ile yüzde 20 ortak olacak. Böylelikle henüz faaliyete geçmeyen GetirFinans’ın değerlemesi, aldığı ilk yatırımla 250 milyon ABD doları seviyesine ulaşmış oldu.

Yatırım kararını değerlendiren İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, “Ülkemizde bankacılığın dijitalleşmesi ve teknolojik yenilik anlamında pek çok ilki hayata geçiren İş Bankası 100. yaşına da büyük bir heyecan ve coşkuyla giriyor. Geleceğin bankacılığı vizyonumuz kapsamında bir yandan müşterilerimize kendi dijital kanallarımızda en iyi deneyimi yaşatırken, diğer yandan platform bankacılığı ile müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını işlem yaptıkları platformda ve ihtiyaç anında aynı eşsiz deneyimi sunarak karşılamayı hedefliyoruz. İş Bankası Grubu olarak, ülkemizde dijitalleşmenin, girişimciliğin ve girişimlerin öncü bankası olma misyonumuz doğrultusunda, yeni bir girişim olarak doğan GetirFinans’a 50 milyon ABD doları yatırım yaparak stratejik iş ortaklığı yapma kararı aldık. 100. yılımızda Getir ile kuracağımız güçlü iş birliğinin, sektörümüze örnek olmasını ve devamının gelmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Getir kurucusu Nazım Salur ise, “2015’te dakikalar içinde teslimat modeli ile başlayan Getir yolculuğumuza, kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi çeşitlendirerek devam ettik. Yakın gelecekte de bu hizmetlerimize GetirFinans ile finansal ürünleri ekleyerek, dijital ürün ve uygulamalara yatkın tüm kullanıcılar için yeni bir mobil bankacılık deneyimi sunmayı hedefliyoruz. 100. yaşını kutlamak üzere olan İş Bankası’nın hem kullanıcılarımıza hem de finans sektörüne değer katmasını hedeflediğimiz GetirFinans’a ortak olma kararından büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Fenerbahçe

    14 +27 37
  2. Galatasaray

    14 +20 37
  3. Beşiktaş

    14 +5 26
  4. Kayserispor

    14 +5 26
  5. Adana Demir

    14 +10 23
  6. Genişlet
  7. Trabzonspor

    14 +6 23
  8. Kasımpaşa

    14 -2 21
  9. Ç. Rizespor

    14 -5 21
  10. Antalyaspor

    14 +4 20
  11. Hatayspor

    14 +3 18
  12. Karagümrük

    14 +5 17
  13. MKE Ankaragücü

    14 0 17
  14. Sivasspor

    14 -7 15
  15. Gaziantep FK

    14 -8 15
  16. Konyaspor

    14 -5 14
  17. Pendikspor

    14 -15 13
  18. Başakşehir

    14 -6 12
  19. Samsunspor

    14 -10 11
  20. Alanyaspor

    14 -12 11
  21. İstanbulspor

    14 -15 8
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.