DOLAR 32,3355 0.25%
EURO 35,0736 -0.17%
ALTIN 2.284,770,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
HUAWEI WATCH GT 3 SE, HUAWEI Online Mağaza’da Satışa Sunuldu
135 okunma

HUAWEI WATCH GT 3 SE, HUAWEI Online Mağaza’da Satışa Sunuldu

ABONE OL
16 Kasım 2022 13:20
HUAWEI WATCH GT 3 SE, HUAWEI Online Mağaza’da Satışa Sunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Huawei, WATCH GT 3 Serisi’nin en yeni akıllı saati HUAWEI WATCH GT 3 SE'yi Türkiye’de satışa sundu. Son teknoloji bir hafif akıllı saat sunan HUAWEI WATCH GT 3 SE, şehir keşiflerinin, spor ve fitness tutkunlarının ve sağlık odaklı bireylerin ihtiyaçlarını bünyesinde barındırıyor.

 

Moda ve işlevselliği bir araya getiren HUAWEI WATCH GT 3 SE, hafif tasarım ve rahat kullanım deneyimi sayesinde kullanıcıların sıkıntılı noktalarına değinmeye yardımcı olarak açık hava etkinliklerine rahatça katılmalarına olanak tanır. Geniş bir kullanım yelpazesine sahip HUAWEI WATCH GT 3 SE, şarj edilmeden 2 haftaya kadar kesintisiz kullanım sağlıyor.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, kullanıcılara en iyi kişisel asistanı sağlayan özellik desteği için tüm Android ve iOS akıllı telefonlarla uyumludur. HUAWEI WATCH GT 3 SE kullanıcıları, HUAWEI Health uygulamasından elde ettikleri egzersiz sonuçlarını son derece popüler egzersiz izleme uygulaması ve topluluğu Strava ile de paylaşabilirler.

 

Özelliklerle dolu hafif akıllı saat

Spor tutkunları için tasarlanan HUAWEI WATCH GT 3 SE'nin hafif ve açık kesim tasarım estetiği, moda ve işlevselliği bir araya getirerek kullanıcıların taşıması kolay ve hafif ancak özellikli bir cihazla çevrelerini ve kendilerini keşfetmelerine olanak tanır.

 

Tamamen yeni bir görünüme sahip saat, 1,43 inç AMOLED yüksek çözünürlüklü renkli ekranda yeni arayüz tasarımında kullanıcılara daha şık ve zarif seçenekler sunuyor. Saatin yüksek çözünürlüklü renkli ekranı, 326 PPI ile 466 x 466 yüksek çözünürlüklü çözünürlüğü benimser ve renklerin ekranda net bir şekilde sunulmasını sağlar. Ayrıca, oyuk tasarım için güçlendirilmiş polimer elyaf ile aşınmaya dayanıklılık güvencesi getiren Corning Gorilla Glass ekran kullanılır.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, seçkin teknoloji ve dayanıklı malzemeler kullanırken bile yalnızca 35,6 g (kayışsız) ağırlığa ve yalnızca 11 mm kalınlığa sahiptir. Saat, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli saat yüzleri ile Grafit Siyahı ve Orman Yeşili olmak üzere iki renkte gelir. Binlerce saat yüzü temasının yanı sıra kullanıcılar, kendilerine özgü kişiselleştirilmiş saat yüzleri oluşturmak için OOTD ve Portre Modu fotoğraflarını kullanabilir.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, günlük fiziksel zorluklar için mükemmel bir akıllı saattir

Çalıştığımız fiziksel ortam bazen sert olabilir. Hal böyle olunca spor tutkunlarına her türlü sert ve ekstrem hava şartlarına dayanabilecek bir akıllı saat eşlik etmesi gerekiyor.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, ISO 22810:2010 standardını karşılayan 5ATM su geçirmezliğini destekler ve 10 dakika boyunca 50 metreye kadar derinlikte çalışmasına olanak tanır. GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ve QZSS gibi beş ana uydu sistemiyle birlikte çalışan saat, tüm egzersizler için mükemmel parazit önleme performansı sağlayan yerleşik beş sistemli, yüksek hassasiyetli GNSS konumlandırma çipini kullanır.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, kullanıcılara antrenmanlarında daha fazla yardımcı olmak için 100'den fazla spor modu, akıllı koşu planı ve hatta Huawei'nin çeşitli egzersiz verilerine dayalı kapsamlı spor değerlendirmeleri ve önerileri sunan kendi geliştirdiği TruSport algoritmasını sunar.

 

İyileştirilmiş HUAWEI TruSleep 3.0, sağlığınızı korumak için mükemmel sağlık asistanı

Sağlık takibine yardımcı olan HUAWEI WATCH GT 3 SE, kullanıcının genel hayati değerlerinin doğru okumalarını sağlar. Kendi geliştirdiği HUAWEI TruSeen 5.0+, HUAWEI TruSleep 3.0 ve diğer Tru serisi sağlık izleme teknolojileri sayesinde HUAWEI WATCH GT 3 SE, kalp atış hızı, uyku kalitesi, SpO2 ve stres seviyelerini izleyen çok yönlü sağlık izlemeyi destekler.

 

Doğru kalp atış hızı izleme sağlayan HUAWEI TruSeen 5.0+, azaltılmış sinyal kaybı oranıyla artırılmış veri kapasitesine sahiptir. Güçlü parazit önleyici ve gürültü azaltma tasarımıyla HUAWEI TruSeen 5.0+, hareket gürültüsüyle daha iyi başa çıkabilir ve egzersiz yaparken kalp atış hızı ölçümünün doğruluğunu daha da iyileştirir.

 

HUAWEI TruSleep 3.0, uykuyu izlemek için kızılötesi ışığa dayalı sektör lideri teknolojiyi kullanan HUAWEI Tru serisinin bir başka parçasıdır. HUAWEI TruSleep 3.0, kullanıcının uyku süresini otomatik algılama ve hafif uyku ile derin uyku da dahil olmak üzere kapsamlı uyku yapısını sunma gibi mevcut yeteneğin üzerine, uykunuzun kalitesini kaydetme gibi uyku takibinde daha iyi doğruluk sağlayan iyileştirmeler getiriyor. Ayrıca, HUAWEI Sağlık uygulaması aracılığıyla HUAWEI TruSleep 3.0, kullanıcılara uyku alışkanlıkları hakkında faydalı bilgiler sağlamak için uyku kalitesi kaydını, uykuda konuşma kaydını ve horlama takibini destekleyerek uykuya dalma güçlüğü de dahil olmak üzere altı tipik uyku problemini otomatik ve doğru bir şekilde tanımlar. Hafif uyku, geceleri kolay uyanma, erken uyanma, çoklu rüyalar, düzensiz uyku alışkanlığı ve kullanıcının uyku kalitesini bilimsel olarak iyileştirmek için 200'den fazla kişiselleştirilmiş öneri ve tavsiye sağlar.

 

Kullanıcıların sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmelerine yardımcı olmak için HUAWEI Sağlık uygulaması, Sağlıklı Yaşam sınamaları, günlük su alımı, ilaç hatırlatıcıları ve daha fazlası hakkında çok sayıda kişiselleştirilmiş hatırlatıcı sağlar.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, kullanışlı akıllı deneyim için kişisel yardımcıdır

Her kullanıcının akıllı ekosistemini daha da genişleten HUAWEI WATCH GT 3 SE, daha kullanışlı bir akıllı deneyim sunar. Telefon aramalarını yanıtlama, bilgi arama, fitness takibi ve daha fazlası olsun, kullanıcılar tüm bunları yalnızca bileklerinden yapabilecekler. HUAWEI WATCH GT 3 SE, yaşam senaryolarının tüm yönlerini kapsayarak akıllı saatlerin sınırlarının ötesine geçiyor.

 

HUAWEI WATCH GT 3 SE, çok çeşitli senaryolar için faydalı özellikler sunar. Seyahat etmek isteyen kullanıcılar için saat, bilinmeyen bir bölgede bulunan herkes için çok önemli bir işlev olan Harita Navigasyonu'nu sunar. Oyun ve eğlence alanında MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music ve daha fazlasını destekler. Verimliliği ve sağlığı iyileştirmek için TickTick Focus To-Do, Ev Egzersizleri ve daha fazlasını sağlar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    30 +48 81
  2. Fenerbahçe

    30 +54 79
  3. Trabzonspor

    30 +11 49
  4. Beşiktaş

    30 +4 46
  5. Kasımpaşa

    30 -2 43
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    30 +3 42
  8. Ç. Rizespor

    30 -11 42
  9. Antalyaspor

    30 +2 41
  10. Adana Demir

    30 +7 39
  11. Alanyaspor

    30 -4 39
  12. Sivasspor

    30 -7 38
  13. Samsunspor

    30 -6 36
  14. Kayserispor

    30 -7 36
  15. MKE Ankaragücü

    30 -3 33
  16. Hatayspor

    30 -4 33
  17. Konyaspor

    30 -11 33
  18. Gaziantep FK

    30 -10 31
  19. Karagümrük

    30 -4 30
  20. Pendikspor

    30 -27 29
  21. İstanbulspor

    30 -33 13
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.