Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağış ve fırtına uyarısının ardından Aydın’ın Didim ilçesinde dönem dönem sağanak yağış ve fırtına etkisini gösterirken, Belediye ekipleri teyakkuz haline geçti.
Didim’i etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtınadan kaynaklı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Didim Belediyesi’ne bağlı tüm ekipler teyakkuza geçti. Görevlerinin başında hazır bekleyen belediye ekipleri şiddetli bir şekilde etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtınadan kaynaklı yaşanan olumsuzluklara anında müdahale ederken, sorunların büyümesine engel oldu. Yağışların dönem dönem etkili olduğu bölgelerde gece boyunca yağmur suyu kanalları ve mazgal temizliği gerçekleştiren Didim Belediyesi ekipleri, kentte sorun yaşanan bölgelerde bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “İlçemizde dün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtınadan kaynaklı olarak, meydana gelen olumsuzluklara ekiplerimiz anında müdahale ederek sorunların büyümesine engel oldu. Sorun yaşanan alanlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Bölgemizde birkaç gün daha devam etmesi beklenen fırtına ve sağanak yağış dolayısıyla tüm ekiplerimiz hazır bir şekilde görevinin başında beklemektedir” ifadelerini kullandı.
Kaynak : İha
Galatasaray
20 +28 48Fenerbahçe
20 +28 44Başakşehir
20 +12 40Beşiktaş
20 +16 39Adana Demir
20 +18 37Trabzonspor
20 +4 35Kayserispor
20 +3 29Konyaspor
20 +3 27Alanyaspor
21 -7 25Karagümrük
20 +1 23Gaziantep FK
20 -1 22MKE Ankaragücü
20 -7 22Sivasspor
21 -6 21Antalyaspor
19 -7 21Giresunspor
20 -14 21Hatayspor
19 -17 20Kasımpaşa
20 -17 19İstanbulspor
20 -24 15Ümraniyespor
20 -13 14Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.