DOLAR 19,0875 0.17%
EURO 20,6142 0.52%
ALTIN 1.197,94-1,14
BITCOIN 531764-0,01%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Batur’dan sokak yenileme çalışmalarına  yerinde inceleme
45 okunma

Batur’dan sokak yenileme çalışmalarına yerinde inceleme

ABONE OL
7 Eylül 2022 12:30
Batur’dan sokak yenileme çalışmalarına  yerinde inceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelyalı, Göztepe ve Alsancak’tan başlayarak Kahramanlar, Ballıkuyu ve Kadifekale ile devam edecek kaldırım ve yol bakım, onarım, yenileme çalışmalarını incelemek için sahaya indi. Çalışmaları yerinde inceleyen, bölge halkı ve esnafla da sohbet eden Başkan Batur, vatandaşın bir an önce daha sağlıklı sokaklara kavuşması, esnafın da işinin aksamaması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü sokak, kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Güzelyalı Mahallesi 27 ve 40 Sokak, Göztepe Mahallesi 95 Sokak ile Alsancak Mahmut Esat Bozkurt Caddesi’ne çıkan 1450, 1456 ve 1460 Sokaklarda belediyenin sürdürdüğü çalışmaları denetleyen Başkan Batur’a, teknik ekibinin yanı sıra muhtarlar da eşlik etti. Başkan Batur, bölge esnafı ve vatandaşla da sohbet ederek taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi. Batur, kaldırım ve yol onarım çalışmalarının hemen ardından sokaklarda asfaltlama yapılması için talimat verdi.

 

Çalışmalar hızlanacak

Belediyenin sahadaki çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Batur, yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşın ve esnafın da fikrini aldı. Esnaf’ın da isteği üzerine, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi’nde şiddetli yağmur ve fırtına sırasında devrilen ağacın yerine yenisinin dikilmesi talimatını verdi. Başkan Batur, vatandaşın bir an önce daha sağlıklı sokaklara kavuşması, esnafın da işinin aksamaması için bürokratlarından çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

 

 

Mahalle mahalle, sokak sokak yenileme

Konak Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında, sokaklarda tekrar tekrar kazı yapılmaması için su, doğalgaz, elektrik gibi kentin altyapısını düzenleyen kurumlarla koordineli olarak hareket ediyor. Sokak yenilemelerinde program oluşturulurken, altyapı düzenlemeleri dikkate alınıyor. Bu kapsamda Güzelyalı, Göztepe ve Alsancak’ta başlayan çalışmalar Ballıkuyu, Kadifekale, Mimar Sinan, Kültür, Kahramanlar Mahallelerini de kapsayacak. Yapılan program kapsamında belirlenen mahalleler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanındaki sokak ve kaldırımlar yenilenecek.

 

Asfalt belediyenin şantiyesinde üretiliyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve kaldırım düzenlemelerinde son aşama asfalt serimi olacak. Sokaklara, Konak Belediyesi’nin Gediz’deki şantiyesinde kendi ürettiği asfalt dökülecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    PUAN DURUMU

    O G P
    1. Galatasaray

      25 +33 60
    2. Fenerbahçe

      24 +35 54
    3. Beşiktaş

      25 +20 49
    4. Adana Demir

      25 +20 45
    5. Trabzonspor

      25 +10 44
    6. Genişlet
    7. Başakşehir

      24 +8 41
    8. Kayserispor

      25 +3 38
    9. Konyaspor

      25 +2 34
    10. Karagümrük

      24 +4 31
    11. Antalyaspor

      25 -8 28
    12. Alanyaspor

      25 -11 28
    13. Sivasspor

      25 -7 27
    14. Kasımpaşa

      25 -13 26
    15. Gaziantep FK

      25 -8 25
    16. MKE Ankaragücü

      24 -10 25
    17. İstanbulspor

      24 -21 24
    18. Giresunspor

      24 -19 23
    19. Hatayspor

      24 -28 23
    20. Ümraniyespor

      25 -10 22
    PUAN DURUMU
    Burç Uyumu

    Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.