Köşk Belediyesi’nde doğalgaz aboneliği başvuru süreci başladı

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN KÖŞK İLÇESİNDE BU KIŞ KADEMELİ OLARAK HİZMETE SUNULACAK OLAN DOĞALGAZ KULLANIMI İÇİN KÖŞK BELEDİYESİ’NDE ABONELİK BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI.

  • 03 Kasım 2022
  • 106 kez görüntülendi.
Köşk Belediyesi’nde doğalgaz aboneliği başvuru süreci başladı

Aydın’ın Köşk ilçesinde bu kış kademeli olarak hizmete sunulacak olan doğalgaz kullanımı için Köşk Belediyesi’nde abonelik başvuru süreci başladı.

Köşk Belediyesi tarafından Serdaroğlu Mahallesi’nde doğalgaz dağıtım hattı çalışmaları tamamlanan güzergahta, önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak doğalgaz hizmeti için başvuru süreci başladı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, doğalgazın ilçeye ’hayırlı olmasını’ dilerken, konu ile ilgili Köşk Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Serdaroğlu Mahallemizde bu yıl hizmete sunulacak olan doğal gaz kullanımı için başvurular Belediye Hizmet Binamızın zemin katında alınmaktadır. Abonelik için meskenin tapusu ve abone olacak kişinin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları gerekmektedir. Tüm halkımıza duyurulur” ifadelerine yer verildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI