DOLAR 32,3541 0.31%
EURO 35,1553 -0.01%
ALTIN 2.309,651,42
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!
  • Ege Haberleri
  • Teknoloji
  • Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!
239 okunma

Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!

ABONE OL
5 Eylül 2022 11:51
Legrand veri merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını kapsayan uçtan uca entegre çözümler sunarak verimliliği garanti ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Legrand Veri Merkezi Çözümleri 30 yılı aşkın süredir veri merkezlerinin tüm gereksinimlerine optimum yanıt veren, güvenilir, verimli ve ölçeklenebilir altyapılar inşaa ediyor.

 

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, 2021 yılında Türkiye’de faaliyete geçen LDCS ekibi ile veri merkezlerinin özel gereksinimlerine optimum çözümler sağlamaya devam ediyor. LDCS, güç dağıtımı, enerji iletimi ve yönetiminden, koridor uygulamaları, yapısal kablolama sistemleri ve komple kablo yönetimine kadar sağladığı ürün ve sistemler ile yüksek enerji verimliliği sağlayan ve pazarın sürekli değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmek için ölçeklenebilir çözümler sunmaktadır.

 

Veri merkezleri, yüklü miktarda enerji tüketen ve değişen gereksinimleri olan hassas yapılardır ve büyük miktarda veri içeren sunucuları barındırırlar. Esnek, verimli ve güvenilir olmalarını sağlamak, dolayısıyla her koşulda yüksek performans sağlayan dayanıklı bir altyapı uygulamak demektir.  Globalde satın aldığı alanında uzman firmalar ile büyüyen Legrand’ın Tükiye’de faaliyet gösteren uzman markaları ile veri merkezleri için uçtan uca çözümler sunar.

 

Kesintisiz güç kaynakları: Legrand & İnform kesintisiz güç kaynakları veri merkezleri için yüksek verimlilik, “Hot swap” yapısıyla bakım ve onarım için kolaylık sağlarken modüler yapısıyla güç arttırımında ve yedeklemede esneklik sağlar.

 

Veri merkezi kabinetleri ve koridor uygulamaları: Estap’ın yüksek yük taşıma kapasitesi, esnek boyutları ile beraber farklı soğutma uygulamalarına mükemmel cevap verebilecek nitelikte DCMmax ve CloudMax kabinetleri ve Sıcak/Soğuk koridor uygulamaları ile veri merkezi uygulamalarında yüksek enerji verimliliği, ölçeklenebilirlik ve düşük işletme maliyetleri sağlanmaktadır.

 

Yapısal kablolama sistemleri: 25 yıl performas garantisi sunan LCS3 kablolama sistemleri bakır ve fiber optik ürünlerle veri kayıplarını minimize ederek veri merkezleri için yüksek performans sunar. HD Yüksek yoğunluklu fiber optik sistemi sayesinde veri merkezlerinin yüksek yoğunluk ihtiyacına, MTP sistemi ile de yüksek bant genişliği gereksimine optimum şekilde yanıt verir.

 

Komple kablo yönetimi: Legrand, veri merkezlerindeki mevcut kurulumların dayanıklılığını sağlamak ve kablolama değişikliklerine yol açabilecek ikincil hasarlardan kaçınmak için özel kablolama çözümleri geliştirmiştir. Cablofil tel örgü tavaları, Ez-path yangın bariyerleri ve LCS3 Fiber raceway kanalet sistemleri ile veri merkezlerinin tüm kablo yönetimi sağlar.

 

Kuru tip transformatörler ve busbar sistemleri: Legrand yüksek verimli kuru tip trafolar yüksek enerji verimliliği, mükemmel performans, düşük ekolojik ayak izi ile veri merkezleri için en ideal çözümdür. Starline yüksek güçlü busbarlar en zorlu, kritik güç uygulamaları için yüksek performans ve esneklik sağlar.

 

Güç dağıtımı & Ortam izleme ve yönetim sistemi: Raritan veri merkezi çözümleri, veri merkezlerindeki operasyonların güvenli ve sürdürülebilir şekilde sağlanması için güç dağıtımının yanı sıra gerçek zamanlı ortam izleme ve yönetim çözümleri sunar.

 

Alçak gerilim dağıtım panoları & Enerji ölçüm ve izleme: Tip test belgeli ve uluslararası standartlara sahip Legrand, alçak gerilim dağıtım panoları ile veri merkezlerinizin ihtiyaçlarına tam uygun pano çözümleri sağlar. Legrand ve IME enerji ölçüm ve izleme çözümleri ile veri merkezlerinizin tüketimlerinin izlenmesi ve yönetimini etkin bir şekilde yapabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    30 +48 81
  2. Fenerbahçe

    30 +54 79
  3. Trabzonspor

    30 +11 49
  4. Beşiktaş

    30 +4 46
  5. Kasımpaşa

    30 -2 43
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    30 +3 42
  8. Ç. Rizespor

    30 -11 42
  9. Antalyaspor

    30 +2 41
  10. Adana Demir

    30 +7 39
  11. Alanyaspor

    30 -4 39
  12. Sivasspor

    30 -7 38
  13. Samsunspor

    30 -6 36
  14. Kayserispor

    30 -7 36
  15. MKE Ankaragücü

    30 -3 33
  16. Hatayspor

    30 -4 33
  17. Konyaspor

    30 -11 33
  18. Gaziantep FK

    30 -10 31
  19. Karagümrük

    30 -4 30
  20. Pendikspor

    30 -27 29
  21. İstanbulspor

    30 -33 13
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.