Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında “100. Yıl Cumhuriyet Kutlaması” programı düzenledi.
Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Okul Müdürü Oya Aslantaş, belediye birim müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, okul müdürü Oya Aslantaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Programda öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösteriler sundu. Giydikleri kıyafetlerle renkli görüntüler oluşturan minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış topladı.
Başkan Topaloğlu, program sonrasında yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel hazırlanan kutlama programında emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.
Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde çok güzel bir program hazırladıklarına değinen Topaloğlu, “Küçük yaştaki çocukların Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması büyük bir başarı. Öğretmenleri ve velileri kutluyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
Program, Başkan Topaloğlu’nun öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Fenerbahçe
14 +27 37Galatasaray
14 +20 37Beşiktaş
14 +5 26Kayserispor
14 +5 26Adana Demir
14 +10 23Trabzonspor
14 +6 23Kasımpaşa
14 -2 21Ç. Rizespor
14 -5 21Antalyaspor
14 +4 20Hatayspor
14 +3 18Karagümrük
14 +5 17MKE Ankaragücü
14 0 17Sivasspor
14 -7 15Gaziantep FK
14 -8 15Konyaspor
14 -5 14Pendikspor
14 -15 13Başakşehir
14 -6 12Samsunspor
14 -10 11Alanyaspor
14 -12 11İstanbulspor
14 -15 8Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.