Manisa’nın Salihli ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler 47 tır ile deprem bölgesine gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından, Manisa Valiliği talimatıyla Salihli Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor. Salihli’de yediden yetmişe yardım kampanyasına destek veren gönüllüler, toplama merkezleri olarak belirlenen 50. Yıl Ortaokulu Kapalı Spor Salonu ile Salihli Belediyesi Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonuna deprem bölgesine gönderilecek olan yardım malzemelerini ulaştırdı. Yardım toplama noktasına getirilen malzemeler, öğrenciler, gönüllüler, gençler, çocuklar, Belediye, AFAD ve Kızılay ekipleri tarafından tasnif edilerek kolilere yerleştirildi. Depremzedelerin öncelikli ihtiyacı olan battaniye, su, çocuk bezi, gıda, kek, bisküvi ve diğer ürünlerden oluşan malzemeler insan zinciri halinde tıra yüklenerek Manisa Valiliğince belirlenen Hatay’ın Belen ilçesine doğru yola çıktı.
Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonuna giderek gönüllülere kolaylıklar dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, toplama merkezine getirilen yardım malzemelerini ürün çeşidine göre ayrıştırıp paketleyerek tırlara yükleyen tüm gönüllülere teşekkür etti. İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Depremlerin yaşandığı 10 ilimize yardım malzemeleri ulaştırmak için seferber olan küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Allah, sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız” dedi.
Kaynak : İha
Galatasaray
25 +33 60Fenerbahçe
24 +35 54Beşiktaş
25 +20 49Adana Demir
25 +20 45Trabzonspor
25 +10 44Başakşehir
24 +8 41Kayserispor
25 +3 38Konyaspor
25 +2 34Karagümrük
24 +4 31Antalyaspor
25 -8 28Alanyaspor
25 -11 28Sivasspor
25 -7 27Kasımpaşa
25 -13 26Gaziantep FK
25 -8 25MKE Ankaragücü
24 -10 25İstanbulspor
24 -21 24Giresunspor
24 -19 23Hatayspor
24 -28 23Ümraniyespor
25 -10 22Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.