Ünlü sunucu ve programcı Buket Aydın genel yayın yönetmeni olduğu yeni kurulan dijital platform Haberet.com’un Etiler Celebrity’de gerçekleşen görkemli davetine ev sahipliği yaptı. İş, sanat ve siyaset hayatından bir çok ismin katıldığı gecede Aydın, konuklarıyla teker teker ilgilendi.
Geceyle alakalı duygularını ve görüşlerini belirten Buket Aydın, “Bugün uğurlu olması için kırmızı giyindim. Logomuz da kırmızı, lacivert ve bu vesileyle renklerimizi yansıtmak istedim. Dijital dünya çok önemli, artık birçok platform, birçok televizyon kanalı da kendine yer buluyor. Haziran ayında yola çıktık. Yaklaşık 6.5 aydır bu proje için çalışıyoruz. Güzel, genç ve dinamik bir ekibimiz var. Bir çok isimi konuk olarak alacağız” dedi.
Geçtiğimiz günlerde bir programda Mabel Matiz’in zamanlarda popüler olan “Antidepresan” adlı şarkısı yorumlayan Buket Aydın’a gelen tepkileri soran muhabirlere “Ben şarkıcı değilim. Sesimin de güzel olduğunu da iddia etmiyorum. Ama şuan piyasada kendine şarkıcı diyen birçok kişiden daha iyiyim. Ben şan dersi almadım. O kadar çok eleştirildimki daha çok şarkı söyleyesim geliyor. Şan dersi alacağım. Aldıktan sonra tekrar söyleyeceğim. Hani Kırgızistan’da gelen playback yasağı varya keşke burada da olsa, playback yapan bir çok insandan sesim daha güzel benim.” cevabını verdi. Habercilerin Merve Boluğur’dan bir düet teklifi gelse yapmak istermi siniz?” şeklinde kahkaha atarak cevap veren Aydın, ” Merve Boluğur çok tatlı, onun özgüvenine bayılıyorum. Kabul ederim neden olmasın. Merve’yede banada yeter artı şarkı söylemeyin diyorlar. Onun için belki Merve’yle düet yapabilirsiniz. Antidepresan değilde belki söylediğmiz şarkılar ile insanları depresyona sokabiliriz.” dedi.
Yaptığı ağır rejim ve sporla 11 kilo veren Buket Aydın’a bir muhabirin “11 rakamı sizin için uğurlu sanırım. Sevgilinizle de sizden 11 yaş küçük” demesi üzerine gülen sunucu, ” Şöyle arkadaşlar, benim mutlu bir birlikteliğim var. Birlikte olduğum kişiyle aramda 11 yaş yok. Ama benden küçük aramızda o kadar yaş farkı yok. Bu kadarını söyleyebilirim. Günümüzde bu tür şeylerin dert olduğunu düşünmüyorum. “
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Galatasaray
21 +29 51Fenerbahçe
20 +28 44Başakşehir
20 +12 40Beşiktaş
20 +16 39Trabzonspor
21 +6 38Adana Demir
20 +18 37Kayserispor
20 +3 29Konyaspor
20 +3 27Gaziantep FK
21 +2 25Alanyaspor
21 -7 25Karagümrük
20 +1 23MKE Ankaragücü
20 -7 22Kasımpaşa
21 -13 22Sivasspor
21 -6 21Antalyaspor
20 -9 21Giresunspor
21 -18 21Hatayspor
20 -20 20İstanbulspor
20 -24 15Ümraniyespor
21 -14 14Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.