DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
806 okunma

Türk Hava Yolları

ABONE OL
3 Kasım 2022 20:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

THY Türkiye’nin ulusal havacılık şirketidir. Türk hava yollarının merkezi İstanbul’da bulunur. Türk hava yollarının uçağı oldukça geniştir. Türk hava yollarının uçuş alanında Avrupa uzakdoğu Orta Doğu kuzey Afrika orta Afrika güney Afrika kuzey Amerika güney Amerika bulunmaktadır. Her geçen gün taşıdığı yolcu sayısı artmaktadır.  Hem yurtdışı hem de yurt içinde bir çok firma ile beraber çalışan yolcularına en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteren bir firmadır. Sizlerde tüm uçuşlarınız için Türk hava yollarını tercih edebilirsiniz.

 

Ulaşım ağları içerisinde en hızlı en konforlu ve en güvenilir olan ulaşım sistemlerinden biridir. Sizlerde hava yolu ulaşımını tercih ederek birçok şehre ülkeye uçabilirsiniz. Hem tatil amaçlı geziler düzenleyebilir hem de iş seyahatleri, eğitim ya da sağlık amaçlı seyahatler düzenleyebilirsiniz. Tüm bu gezileriniz de Türk hava yolları yanınızda olacaktır.

 

Türkiye’deki Havacılık Firmaları

 

Türkiye’de hava ulaşımı açısından bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar ülkenin dört bir  yanına ve yurtdışına uçuşlar seferler düzenlemektedir. Sun Express, Anadolu jet ve Pegasus bu firmalar arasındadır. Bu firmalar incelendiğinde en çok tercih edilenlerden birinin Pegasus hava yolları olduğu görülmektedir.

 

Bu firma ile bir çok yere uçabilir ve tatil yapabilirsiniz. Hem yurt içinde hem de yurtdışında sefer  bulunmaktadır. Bu firma yolcu memnuniyetini oldukça dikkat etmektedir. Uçak içi tasarımları dizaynları oldukça şık şekilde tasarlanmıştır. Öncelik her zaman müşteri memnuniyeti ve konforudur. Koltuklar oldukça rahat bir şekilde tasarlanarak müşterilerin konforu en üst seviyede tutulmuştur. Bunun yanı sıra havalandırma sistemleri çok iyi bir şekilde tasarlanmıştır. Tuvaletleri hijyen açısından oldukça iyidir. Kabin görevlileri yolculara karşı oldukça kibar davranmakta ve tüm bilgileri de nezaket kuralları içerisinde aktarmaktadır. Ayrıca yapılan ikramlar da oldukça lezzetli taze ve çeşitlidir. Yine uçakta bulunan eğlence sistemlerde oldukça gelişmiştir. Sizlerde bu firmayı tercih ederek çok konforlu bir uçak yolculuğu geçirebilirsiniz.

 

Ucuz Uçak Biletleri

 

Uçak oldukça konforlu ve hızlı bir ulaşım aracıdır. Fakat uçak biletleri fiyatları oldukça yüksektir. Bundan dolayı insanlar uçak biletlerini uygun fiyatlara satın almak için çok çaba harcamaktadırlar. Bunun için bir çok farklı yöntem deneyen yolcular öncelikle biletleri erken rezervasyon yaptırarak online satın almayı tercih etmektedir. Bunun için tezfly sitesini inceleyerek online siparişler ile biletlerini daha uygun fiyatlara getirmeyi amaçlamaktadırlar.

 

 

Uçak Biletleri Kışın Daha Ucuz

 

Özellikle yaz tatilinde bir yerlere gitmek isteyen kişiler hem yurtiçi hem de yurtdışında tatil yapmak isteyenler biletleri kış aylarında çok daha uygun fiyatlara satın alabilirler. Yazın ise o tarihe göre kendi iş programlarını ayarlayarak uygun fiyata aldıkları bu biletlerini değerlendirebilirler. Böylelikle tatillerini çok daha uygun fiyatlara getirmiş olurlar. Hem konforlu hem de uygun fiyatlar ile tatil yapmak için sizlerde uçak biletlerinizi erken bir şekilde almaya özen göstermelisiniz. Biletler çok daha uygun fiyata gelir ve sizlerde  tatilde daha çok harcamalar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı kişilere de özel indirimler yapılmaktadır. Öğrencilere TSK Askeri personellere ve yaşlılara uçak biletlerinde indirimler yapılmaktadır. sizlerde uygun biletler almak için bu fırsatları değerlendirerek satın alma  yapabilirsiniz.

 

Uçak Bileti Nasıl Alınır?

 

Uçak bileti satın almak istediğinizde firmaların Online siteleri üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu firmalara ait bilet satış noktalarından da ister nakit ister kredi kartıyla ödeme yaparak biletlerinizi satın alabilirsiniz. Hem yurtiçi hem de yurtdışı tüm biletler hakkında daha detaylı bilgiler almak ve bilet satın almak için tezfly  sayfasını ziyaret edebilirsiniz

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    30 +48 81
  2. Fenerbahçe

    30 +54 79
  3. Trabzonspor

    30 +11 49
  4. Beşiktaş

    30 +4 46
  5. Kasımpaşa

    30 -2 43
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    30 +3 42
  8. Ç. Rizespor

    30 -11 42
  9. Antalyaspor

    30 +2 41
  10. Adana Demir

    30 +7 39
  11. Alanyaspor

    30 -4 39
  12. Sivasspor

    30 -7 38
  13. Samsunspor

    30 -6 36
  14. Kayserispor

    30 -7 36
  15. MKE Ankaragücü

    30 -3 33
  16. Hatayspor

    30 -4 33
  17. Konyaspor

    30 -11 33
  18. Gaziantep FK

    30 -10 31
  19. Karagümrük

    30 -4 30
  20. Pendikspor

    30 -27 29
  21. İstanbulspor

    30 -33 13
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.