DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Uygun Uçak Bileti
4686 okunma

Uygun Uçak Bileti

ABONE OL
31 Ocak 2023 13:19
Uygun Uçak Bileti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çoğu zaman bir yerden bir yere ulaşım için kullanılan en aktif ulaşım yolu, havayolu ile yapılan ulaşımdır. Havayolu ile yapılan uçuşların çoğu genel olarak yurt içine uçuşlardır. Bakıldığı zaman yılın belli dönemlerinde insanlar tatile veya gezmek için gittiği zaman tercih ettiği havayolu ulaşımının birçok avantajı vardır. Bu uçak biletleri dönem dönem değişsede çoğunlukla uygun bir bilet bulamayız. Peki uygun fiyata bir uçak bileti nasıl buluruz? 

 Öncelikle uygun bir fiyata uçak bileti bulmak için yapmanız gereken ilk şey uçuş için rotanızı belli etmektir. Örnek bir rota ile siz nasıl daha kolay uçak bileti bulabileceğinizi anlatmak isteriz. Örnek rotamız güzel ülkemizin güzel şehirlerinden bir tanesi olan Kastamonu ilidir. Rotamızı belirledikten hemen sonra biletinizi nereden almanız gerektiğine bakalım. En uygun uçak bileti bulmanız için farklı farklı internet sayfalarına bakabilirsiniz. Kastamonu uçak bileti olarak arama yaptığımızda karşımıza bir çok sayfa çıkabilir. Herhangi bir sayfaya giriş yaptığımızda ilk önce karşımıza hangi tarihler arasında ve uçuşun nerden kalkıp nereye iniş yapılacağı hakkında sorular gelebilir. Uçuş tarihi seçerken dikkat etmemiz gereken önemli noktalardan bir tanesi, uçuşun ileri bir tarihe ve hafta içi uçuşu olmasıdır. Hafta sonu ve yakın tarihe alınan biletlerde çoğunlukla fiyat artışları gözlemlenebilir. Uçuş şirketleri son zamanlarda alınan biletlerden ciddi oranda kâr ediyor. İleri bir tarihe seçtiğimiz uçuşundan sonra uçağa hangi şehrin havalimanından binmeyi tercih etmelisiniz. Arama sonuçlarından sonra detaylı bir sonuçlar çıkabilir karşınıza. Böylelikle uygun fiyata bir bilet bulabilirsiniz ve kolaylıkla uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Dönem dönem bakıldığı zaman en uygun uçak biletleri değişmektedir. Yurtiçi uçuşlarda genellikle en uygun uçuş yerleri İç Anadolu bölgemizde bulunan Kayseri ve Konya şehrimizin uçak biletleridir. Bu iki şehir bakıldığı zaman dönem dönem en uygun uçak biletlerine ev sahipliği yapmaktadır. Peki bu biletlerin bu kadar ucuz ve tercih olarak çok fazla tercih edilmesindeki sebep nedir? Gelin biraz bu konu hakkında size açıklama yapalım.

Öncelikle bölge olarak güzel ülkemizin İç Anadolu Bölgesi hem turizm açısından hemde doğal güzellikler açısından birçok noktada turizm sektörüne yardımcı olmaktadır. Yaz aylarında çoğunlukla Akdeniz Bölgesi taraflarına akın eden turistler, kış aylarında çoğunlukla İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine akın etmektedir. İç Anadolu Bölgemizin en değerli şehirlerinden bir tanesi olan Kayseri, doğal güzellikleri ve meşhur yemekleri ile ünlüdür. Kayseri’nin gezilecek yerleri nerelerdir? Kayseri’nin en meşhur yemekleri nelerdir? Kayseri’ye giderken hangi ulaşım yolunu tercih etmeliyiz? Gelin size ülkemizin en nadide şehirlerinden bir tanesi olan Kayseri hakkında bilgiler verelim. 

Kayseri

Türkiye’nin en kalabalık 14. şehri olan Kayseri, hem komşu illerine hemde İç Anadolu Bölgesinin tam ortasında kalmasıyla birlikte bir çok avantajı vardır. Dağları ile ünlü olan bu şehrimiz çevresinde bulunduğu şehirler ile birlikte kolay bir şekilde ziyaret edilebiliyor. Tarihinde birçok devlete ev sahipliği yapan bu şehir, zamanında bu devletlerden kalan eserleri şehrin içerisinde barındırıyor. Erciyes dağları ile ünlü olan bu ilimiz, dağcılık sporunu seven turistlerin gözde şehirlerinden bir tanesi oluyor. Mimar Sinan’ın memleketi olan Kayseri atasından aldığı özellikler ile birlikte birçok kültür kazanmıştır. Taş ve ahşap işlemeciliğinde epey bir ileri seviyede olan Kayseri halkı, bu konuda kş marifetlerini detaylı bir şekilde göstermektedir. 

Mutfak kültürü olarak pek çok şehir ile yarışan Kayseri, yöresel ürünleri ile birlikte damak tadı açık olan insanların gözde şehri olmuştur. Bakıldığı zaman Türk Mutfağının en önemli yemeklerinden olan mantı, pastırma, sucuk, çemen, Kayseri Ketesi, pöç, Pehli ve Yağlama gibi birçok yöresel yemeğe ev sahipliği yapmış olan Kayseri, size eşsiz tatlar yaşatabilir. Bunların haricinde kabak çiçeği dolması ve içli köfte gibi ünlü yemeklerle de karşımıza çıkmaktadır. Yöreye bakıldığı zaman bol sarımsaklı ve baharatlı yemekleri ile birlikte tanınır. Türkiye genelinde çokça ismi duyulan ve yiyen bir kişinin bir daha vazgeçemediği bir tatlı olan Nevzine Tatlısı Kayseri ilimize özgü bir tatlı çeşididir.

Peki gelelim en önemli konuya birçok ünlü yemeğe ve gezilip görülecek yerlere sahip olan Kayseri ilimize en kolay ulaşım yolu nasıldır? 

Şehir ülkemizin İç Anadolu bölgesinde kalması ile bilinir, toplamda 6 adet şehire komşuluğu bulunan Kayseri bu iller arasında kolaylıkla şahsi aracınız ile yolculuk yapabilirsiniz. Fakat daha uzak bir mesafede iseniz Kayseri ilinize ulaşım o kadar da kolay olmayacaktır. Tatil için veya gezmek için bir İç Anadolu şehri gezmeye karar verdiyseniz ve bu şehir Kayseri ise en kolay seyahat türü olan havayolunu tercih etmelisiniz. Size hem daha kolay bir yolculuk sağlar hemde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Böylelikle hem daha çok gezebilirsiniz hemde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Kayseri uçak bileti bakarken özellikle dikkat etmeniz gereken bir kaç durum vardır. Uçak biletini alacağınız tarihin hafta sonuna gelmemesine özenle dikkat etmelisiniz. Hafta sonu uçuşları çoğunlukla çok kalabalık ve ücret olarak daha pahalı oluyor. Bundan dolayı daha sakin ve daha uygun bir bilet almak için hafta içi bir uçuş tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. 

Güzel ülkemizin her bir karışını gezmek için yeterli bir vaktimiz var aslında bakıldığı zaman çoğu insan tatillerini ertelemek ile meşgul. Fakat her bir karışı bizim için çok değerli olan bu topraklar gezilip görülmesi gereken nadir topraklar olarak görülmektedir. Bir İç Anadolu seyahati planlayıp güzel ülkemizin güzel şehirlerinde gezmeye başlarken merakınıza göre en çok tercih edilen şehirlere gitmeyi tercih edebilirsiniz. İç Anadolu şehirlerimize baktığımız zaman en çok tercih edilen şehirler arasından ve Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ili olan Konya’dır. Konya ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi Hepsiburada Seyahat sitesinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Birçok doğal güzelliğe ve lezzetli yemeklere ev sahipliği yapan Konya şehrimizi kısaca tanıyalım.

Konya

Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip olan bu şehir, aynı zamanda Türkiye’nin en kalabalık altıncı şehri olmaktadır. Bakıldığı zaman gezmek için bir çok doğal güzelliğe sahip olan bu şehir, turistlerin gözdesi haline gelmiştir. Ankara, Aksaray ve Konya’nın birleştiği noktada bulunan ve adını son zamanlarda birçok kez duyduğumuz Tuz Gölü vardır. Bunun yanı sıra Beyşehir Gölü, Akşehir Gölü, Suğla Gölü, Ilgın Gölü gibi bir çok göle ev sahipliği yapan Konya, ziyaretçilerini doğal güzellikleri ile karşılıyor. Türk tarihinin en önemli ilahiyatçılarından ve şairlerinden biri olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin türbesine ev sahipliği yapan Konya, sadece yabancı turistlerin değil ayrıca yerli turistlerin de odağında olmaktadır. En önemli şehirlerden olan Konya’ya ulaşımı nasıl sağlarız. En çok tercih edilen ulaşım türlerinden bir tanesi demiryolu ulaşım aracıdır. Fakat bakıldığı zaman uzun süren bu yolculuktan dolayı çoğu insan havayolu taşımacılığını tercih etmektedir. Konya uçak bileti  baktığımız zaman kolaylıkla yakın zamana bilet bulabiliriz. Hafta içi daha sakin ve daha uyguna uçak bileti bulmak mümkün tabii.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    34 +59 93
  2. Fenerbahçe

    33 +57 86
  3. Trabzonspor

    33 +13 55
  4. Beşiktaş

    33 +6 51
  5. Başakşehir

    33 +6 49
  6. Genişlet
  7. Ç. Rizespor

    33 -6 48
  8. Kasımpaşa

    33 -4 46
  9. Antalyaspor

    33 0 45
  10. Alanyaspor

    33 -3 45
  11. Sivasspor

    33 -5 45
  12. Adana Demir

    34 +2 41
  13. Samsunspor

    33 -6 39
  14. MKE Ankaragücü

    33 -3 37
  15. Kayserispor

    33 -10 37
  16. Konyaspor

    33 -13 36
  17. Gaziantep FK

    33 -13 34
  18. Karagümrük

    33 -5 33
  19. Hatayspor

    33 -9 33
  20. Pendikspor

    33 -31 30
  21. İstanbulspor

    33 -35 16
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.