DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Türkiye’de Lider Konumda Olan Kestamit Üreticisi: OKD Polimer
130 okunma

Türkiye’de Lider Konumda Olan Kestamit Üreticisi: OKD Polimer

ABONE OL
25 Ocak 2024 21:57
Türkiye’de Lider Konumda Olan Kestamit Üreticisi: OKD Polimer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Lider Konumda Olan Kestamit Üreticisi: OKD Polimer

OKD Polimer, kestamit levha ve çubuk üretiminde lider konumda olan ve adını duyuran bir markadır. Üretim ve satış konusunda hizmet veren firma, özel mühendislik plastikleri sunmaktadır. Son dönemlerde talep gören kestamit ürünleri uygun maliyetleri ve yüksek dayanımlarıyla tercih edilmektedir. Birbirinden farklı avantaj sunan ürünler, bazı uygulamalarda metalin yerine de tercih edilebilmektedir. Polyamid grubunda önemli bir türev olarak üretilen kestamit ürünleri, OKD Polimer tarafından özel bir şekilde sunulmaktadır. Döküm polyamid veya döküm naylon olarak da adlandırılan bu ürünler, sektörel uygulamalarda kolaylık sağlamaktadır.

Uzman Kestamit Üreticisi

Kestamit levha ve çubuk ürünlerinin metal yerine kullanılması, ürünün çok yönlü olduğunu göstermektedir. Makara, sıyırıcı, döner makineleri veya aşınma pabuçlarına kadar geniş kullanım olduğu için de tercih edilmektedir. Diğer yandan metal ürünlere göre daha ekonomik olduğu için endüstriyel alanlarda bütçe kontrolü sağlamaktadır.

Türkiye’de avantajlı, uygun maliyetli ve çok amaçlı kullanım sunan kestamit çubuk ve levha ürünleri OKD Polimer tarafından sunulmaktadır. Kestamit denilince akla ilk gelen isimlerden olduğu için tescilli bir markadır. Uzun yıldan bu yana sektöründe faaliyet gösteren firma, alanında yaptığı yatırım ve ürün çeşitliliği ile öne çıkmaktadır. 2004 yılında başladığı kestamit üretim serüvenine günümüzde de devam etmektedir. Uzmanlığından ve iş disiplininden ödün vermediği için dinamik bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Eden Firma

OKD Polimer, 20 yıldır faaliyet gösteren bir firma olarak köklü bir yapıya sahiptir. Bulunduğu dönemlerin teknolojik ve teknik koşullarına ayak uyduran firma, günümüzde yenilikçi yaklaşımları ile dikkat çekmektedir. Özellikle de günümüzde sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla öne çıkmaktadır.

Özel bir üretim yaklaşımı olan OKD Polimer, kurulduğu günden bu yana pek çok iş birliği ile imajını güçlendirmiştir. Geniş ürün portföyü ve tecrübesiyle de müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın hedefindedir. İş ortaklıkları sayesinde sağlam referanslara sahip olan OKD Polimer, güvenilir bir firmadır. Alanında yapmış olduğu yatırımlar ile sektöründe öncü bir konuma sahiptir.

2011 Yılında Üretimi Hızlanan Endüstri Komponentleri

OKD Polimer, 2004 yılında kurulan bir firma olsa da ürün portföyü, yıllar geçtikçe gelişmiş ve genişlemiştir. Özellikle de 2011, firmanın hızlandığı ve sektörde adını duyurmaya başladığı bir dönemdir. 2011’de polyamid ürünleri üzerine yoğunlaşan firma, kestamit levha ve çubuk ürünlerini seri üretimle sunmuştur. Bu süre zarfında yapmış olduğu çalışmalar ve katettiği ilerleme ile “tescilli kestamit üreticisi” ünvanını almıştır.

Döküm Polyamid PA 6G (Castomid) ürünleri yani mühendislik plastikleri üreten firma, pek çok sektörün gereksinimlerini karşılamaktadır. Mühendislik plastikleri kategorisi altında üretilen pek çok ürün sunmaktadır. Kestamit levha, çubuk, teflon levha ve fiber levha gibi ürünler sadece bir kısmıdır. Endüstri komponentleri kategorisinde ise pek çok sektöre hizmet sunmaktadır. Lojistik, medikal, inşaat ve otomotiv gibi birbirinden farklı sektörlerde özel uygulamalar için üst düzey ürünler üretilmektedir.

Türkiye Sınırlarını Aşan Kestamit Üretimi

Tescilli kestamit üreticisi olarak anılan OKD Polimer, ürünlerini yurtdışındaki bazı ülkelere de sunmaktadır. Romanya, ABD, Polonya ve Kanada gibi pek çok ülke, firmanın özel kestamit ürünlerinden faydalanmaktadır. Teknik mühendislik plastikleri konusunda özel bir konuma sahip olduğu için güvenle iş birliği yapılabilir. Dünya çapında özel mühendislik plastikleri sunan firma, uygun fiyatlarla müşterilere ulaştırma hedefindedir. Teklif ya da ürün alım satımı süreci ile ilgili bilgiler için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    34 +59 93
  2. Fenerbahçe

    34 +58 89
  3. Trabzonspor

    33 +13 55
  4. Başakşehir

    34 +7 52
  5. Beşiktaş

    34 +5 51
  6. Genişlet
  7. Kasımpaşa

    34 -3 49
  8. Sivasspor

    34 -4 48
  9. Ç. Rizespor

    33 -6 48
  10. Antalyaspor

    33 0 45
  11. Alanyaspor

    33 -3 45
  12. Adana Demir

    34 +2 41
  13. Samsunspor

    34 -7 39
  14. MKE Ankaragücü

    33 -3 37
  15. Kayserispor

    33 -10 37
  16. Konyaspor

    34 -14 36
  17. Gaziantep FK

    33 -13 34
  18. Karagümrük

    33 -5 33
  19. Hatayspor

    34 -10 33
  20. Pendikspor

    33 -31 30
  21. İstanbulspor

    33 -35 16
PUAN DURUMU
Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.